Iets voor jou maken?

VRIJ WERK & WERK IN OPDRACHT
Als klant ben je bij mij aan het juiste adres als je je huis of kantoor wil opfleuren met een kleurrijk schilderij.
Behalve vrij werk is het ook mogelijk om een schilderij in opdracht te maken!
In de video hieronder, gemaakt door Marc van Seters, zie je hoe het verhaal van een klant vorm kreeg in een schilderij, dat nu een prominente plek heeft gekregen in hun kantoor.

GRAFISCH ONTWERP
Maar ook als je je brochure, huisstijl, presentatie, stationary of campagnematerialen wil laten ontwerpen, kan je bij me terecht.
Mijn klanten help ik het liefst met het verzinnen en maken van mooie dingen, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over het proces van uitbesteden bij bijvoorbeeld een drukker.
Niets fijner dan iemand blij te maken met een prachtig opgemaakt rapport, waardoor jouw product of boodschap nog beter uit de verf komt (pun intended).

AANBOD VAN LESSEN & WORKSHOPS
Wil je (nu eindelijk eens) gehoor geven aan die kriebel om te gaan schilderen, tekenen of gewoon iets te maken? Om te ontdekken wat er in je zit? Ontspannen, met de focus op plezier en het ontwikkelen van een creatieve gewoonte. Een gewoonte, die je, als je die eenmaal hebt ontwikkeld, nooit meer wil laten gaan.

Na ruim twee decennia als ontwerper te hebben gewerkt en inmiddels ook al heel wat kilometers canvas en papier te hebben beschilderd, heb ik zoveel geleerd dat ik dat heel graag ook aan andere mensen overbreng door middel van workshops en schilderlessen  > lees hier meer over mijn aanbod!

Proces van een werk in opdracht

Video door Marc van Seters

Iets voor jou?

Wil je een werk in opdracht laten maken, je presentatie een upgrade geven? Of meer weten over de mogelijkheden voor een workshop (ook inhouse mogelijk), neem dan contact met me op.