ART JOURNALING INSPIRATIE

Werken in een art jounal of schetsboek kan je niet alleen heel veel plezier geven, maar is ook een snelle en laagdrempelige manier om je creativiteit te ontwikkelen en voeden. Omdat je maar een klein oppervlak te vullen hebt, en je op papier misschien losser bent dan op een doek, kan je spontaner werken, waardoor je minder nadenkt en sneller nieuwe dingen ontdekt.

In mijn filmpjes laat ik zien hoe je met heel eenvoudige technieken en basismaterialen thuis aan de slag kunt.

TEMPLATE OM ZELF LABELS TE MAKEN

Deze gratis labels of hangers kan je zelf printen en uitsnijden. De pdf bevat 3 pagina’s. Eén met al kant en klare labels, één pagina met alleen de omtrek van de labels, en instructies om je eigen labels te maken.
Door de achterkant van het papier te beschilderen en erop te stempelen en tekenen, en daarna de labels uit te snijden, verras je jezelf met de mooiste kunstwerkjes. Je kunt ze gebruiken als kado-hangers, of kattebelletjes om anderen mee te verrassen.

KLEURRIJKE JAARKALENDER 2021

Download deze kleurrijke jaarkalender voor 2021 met iedere maand een nieuw kunstwerk. De geselecteerde werken zijn een combinatie van werken uit mijn laatste serie Diving in en enkele andere favorieten. Laat de kalender printen bij een printservice of print hem zelf uit.