Iedere dag iets maken

Ontwerpen, dingen verzinnen en dan zelf maken vond ik altijd al fantastisch. Als kind was ik ’s avonds in bed al aan het bedenken wat ik de volgende dag zou maken. Het liefst maakte ik ieder dag iets.

Na mijn opleiding tot industrieel ontwerper werkte ik een aantal jaren als product- en grafisch ontwerper, maar ik miste het maken met mijn handen. Ik wil dingen kunnen voelen en beetpakken en vooral het maakproces zelf beleven.

Daarom besloot ik, na talloze schilder- en andere creativiteitscursussen om toch nog naar de kunstacademie te gaan. Een droom die ik als kind al had en in vervulling ging!

De afgelopen jaren heb ik mijn studio-praktijk ontwikkeld, en ben ik continu bezig om te leren en mijn expertise te laten groeien. Het maken van kunst is een levenslang avontuur, er is niet zoiets als een quick fix, en dat is wat ik misschien wel het mooiste vind aan kunst. Dat ik me kan blijven verwonderen en ontwikkelen.

Mijn werk hangt nu bij mensen thuis, en het maakt me ontzettend blij en trots dat ik daarmee mijn plezier van het maken kan overbrengen.

Iets moois gezien?

Wil je mijn atelier bezoeken? Of meer weten over een kunstwerk wat je mooi vindt, neem dan contact met me op.