NIEUWS OVER EXPOSITIES & ACTIVITEITEN

Duo-expositie

Abstracte schilderijen en beelden

Samen met Carole Swarthof toon ik de komende maanden mijn nieuwste werk bij makelaar Koenders. Ik ben ontzettend trots en blij dat ik toch de gelegenheid heb om dit te kunnen doen.

Tijdens de Corona-periode heb ik me compleet ondergedompeld in mijn kunst. Veel vroeger werk heeft een plek gekregen in mijn nieuwe werk, soms fysiek, soms zijn het de ideeën of de details die weer zijn opgedoken. Het is een tijd geweest van opnieuw kijken en herkennen en ik heb vooral veel rust gevoeld.
Daardoor heb ik met nieuwe ogen naar mijn werk gekeken.

adres: Reinkenstraat (hoek Obrechtstraat)

periode: 5 oktober 2020 –  medio mei 2021

openingstijden: ma t/m za van 9 u tot 17 u

Er mogen maximaal 2 bezoekers per keer naar binnen.

Vind je het leuk om een toelichting op het werk te krijgen, neem dan contact met me op, ik vind het ontzettend leuk om er iets meer over te vertellen!

Voor uitnodigingen, gratis tickets en info over nieuw werk. Als je je inschrijft, ontvang je een setje labels als downloadable pdf.

OPEN ATELIERS DUINOORD

Dit jaar was in juni weer de OPEN ATELIER route in Duinoord gepland. De geplande route kon niet zoals gebruikelijk plaatsvinden, maar gelukkig kon de overzichtstentoonstelling bij Koenders makelaardij wel doorgaan!

De corona-tijd heeft ons en mij nieuwe ervaringen gegeven. Zo heb ik de afgelopen tijd in mijn atelier veel oude materialen hergebruikt en op nieuwe manieren toegepast. Ik heb gekeken naar wat er al was, en heb me ook in het dagelijks leven heel bewust gericht op alles wat we al hebben. De kennis, de rijkdom, de materialen, en hoe we daar van kunnen genieten en leren.

Workshops & schilderlessen

De schilderlessen in mijn atelier laat ik weer van start gaan als de zorgen omtrent het corona virus wat zijn verminderd.

Online lessenserie met iedere week een ander thema / onderwerp

Binnenkort lanceer ik een online lessenserie, waarbij we iedere week met een thema of techniek aan de slag gaan, en je een afgerond resultaat hebt aan het einde van iedere les.

Meer info hierover volgt.

Workshops

Verder is het mogelijk om een workshop op afspraak bij mij in mijn atelier te volgen, met een beperkt aantal personen.

Workshops duren een halve dag.
Het uitgangspunt van de workshops is het werken met aquarel/waterverf gecombineerd met andere materialen. Omdat watervef vrij snel droog is, krijg je in een middag of ochtend gegarandeerd prachtige resultaten.
Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele workshops en lessen, schrijf je dan in via onderstaande knop.

Je ontvangt dan regelmatig updates en inspiratie om zelf aan de slag te gaan, én je krijgt van mij een pdf met labels om zelf te maken!