WORKSHOPS

In mijn workshops staat plezier altijd voorop. Ik hoop door je allerlei technieken en materialen aan te reiken een gevoel van vrijheid en speelsheid te laten ervaren. Daardoor onstaan er vanzelf dingen die je mooi vindt, of waardoor je verrast of geraakt bent.

Alle workshops hebben als doel om je creativiteit te stimuleren en (her)ontdekken. Tijdens een workshop is er altijd een resultaat aan het einde. Een boekje, een serie werken, of bijvoorbeeld een schilderij op doek.

Workshops organiseer ik zowel op door mij geplande data als op aanvraag. Wanneer je een groepje mensen hebt, kunnen we in overleg een workshop naar jouw wensen plannen. Bekijk de gedetailleerde informatie over de workshops die ik vaker geef, of neem contact met me op als je andere wensen hebt.

Het is mogelijk om zowel workshops op locatie als in mijn atelier te organiseren.

WORKSHOP

Mini boekje maken

Deze workshop is geschikt voor alle niveau’s. Het eindresultaat is altijd een enorme verrassing. Iedere pagina nodigt je uit om iets nieuws te proberen en je bindt zelf de pagina’s in tot een mooi boekje. Om telkens weer opnieuw doorheen te bladeren, of misschien wel als basis voor een uniek fotoboekje.

WORKSHOP

Schilderen & tekenen geïnspireerd door de natuur

Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als mensen die wat verder zijn. Spelen met de materialen, en plezier in het creëren staat voorop. Spelenderwijs leer je de mogelijkheden van waterverf kennen, en je zult versteld staan van het resultaat.

‘Lekker met je handen bezig zijn en met iets moois naar huis gaan.’

Trots en plezier en soms een beetje frustratie, het eindresultaat ligt te pronken! Door de workshop heb ik door ‘gewoon maar te beginnen’ minder schroom om zonder duidelijk plan iets te verkennen. De vaart zat erin en we gingen met een af geheel naar huis.
Het was een ontspannen moeder-dochter middag met een bijzonder leuk resultaat waar we apetrots op zijn.

Cidi Davidse

Andere mogelijke thema’s voor workshops:

  • Art journalen (gemengde technieken in schetsboek)
  • Kleuren ontdekkingsreis (kleuren begrijpen, mengen en toepassen)
  • Gelliplate (leer de oneindige mogelijkheden van de gelliplate kennen – eventueel in combinatie met mini boekje maken)
  • Kadolabels maken

Heb je zelf een idee, wil je meer weten of overleggen over de invulling? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!