Flyers & inschrijving geopend voor CREA BOOST

door | mei 26, 2021

Gisteren heb ik de flyers voor de Open Ateliers Duinoord opgehaald! Dus de komende dagen overal rondbrengen, zodat we hopelijk op 19 en 20 juni veel mensen mogen verwelkomen in onze ateliers! Misschien lijkt het jou ook leuk om te komen kijken, je bent van harte welkom!

Ook wilde ik je er even op attent maken dat gisteren de inschrijving voor mijn nieuwe cursus CREA BOOST is geopend.

Hier lees je wat de cursus inhoudt en hoe je je inschrijft.

In mijn workshops, waar ik met dezelfde technieken en ideeën werk als in de CREA BOOST zie ik hoe deelnemers soms eerst aarzelen, maar aan het eind van de dag een enorme shift in hun denken hebben gemaakt.

Zoals 1 van hen zei:

“Door het ervaren van ‘gewoon maar beginnen’, heb ik minder schroom om zonder duidelijk plan iets te schetsen of te verkennen. En ik was uiteindelijk apetrots!”

Tijdens CREA BOOST werken we vooral in een schetsboek of art journal en omdat je iedere week nieuwe experimenten en oefeningen doet, heb je aan het einde van de 6 weken een prachtig naslagwerk van alles wat jou bezighoudt, waar je van houdt, welke kleuren je mooi vindt, wat je favoriete gereedschappen zijn.

En geloof me, je gaat dingen ontdekken die je nog niet wist van jezelf.

En het allergaafste is dat jouw schetsboek een uniek exemplaar is, alleen jij drukt je uit op die manier. Je hebt na de cursus een boekwerk waarin jouw ‘handschrift’ en jouw voorkeuren zichtbaar zijn. En waar je telkens weer naar zal teruggrijpen voor inspiratie.

Zelf iets maken?

Ook zin om iets te gaan maken?

Ga snel aan de slag met spullen die je gewoon al in huis hebt!
Download de gratis materialenlijst.

Schrijf je in voor updates uit mijn studio en ontvang deze leuke labels

Schrijf je in voor updates en leuke nieuwtjes uit mijn studio. Je ontvangt gratis een setje kleurrijke labels. 

Recente posts